Abutiker köpcentrum     
 Första- 
 sidan 
 Utvalda 
 butiker 
 Presenter och 
 presenttips 
 Sök 
 butiker 
 Kund- 
 avdelning 
 Lägg in 
 butik 

KundavdelningInformation om Abutiker
Hos Abutiker köpcentrum finns många av de bästa svenska butikerna på nätet samlade. Här kan du snabbt och lätt hitta bra butiker, besöka butikernas egna hemsidor och handla bekvämt i lugn och ro.

Sidan Utvalda butiker innehåller alla utvalda butiker inom samtliga avdelningar, samlade på en enda sida!

Passa på att se sidan presenter och presenttips för att besöka butiker och få inspiration, tips och idéer till presenter.

Med avdelnings-menyn som finns på de flesta sidorna kan du välja avdelning och enkelt se dig omkring bland butikerna. Du kan även söka butiker med sökfunktionen.

Om du har synpunkter/frågor angående Abutiker köpcentrum så kan du kontakta Abutiker.
Har du istället frågor till en viss butik så kan du vända dig direkt till den butiken (besök den butikens hemsida för kontaktinformation).

         
Tips & råd för dig som handlar på nätet
När du handlar hos butiker på nätet (dvs Internet) finns det några saker som är bra att känna till.
Som konsument har du lagstadgad ångerrätt på 14 dagar när du beställer från företag på distans inom EU. Ångerrätten gäller inte vissa varor/tjänster som t.ex. tidningar, livsmedel, catering, vadhållning, lotteri, inkvartering, transport, eller om den beställda tjänsten påbörjats under ångertiden med ditt samtycke.

De vanligaste betalsätten är med kontokort, faktura och bankbetalning.

Några länkar till mer information:
  • Ångerrätten, i Sverige och övriga EU-länder. När du handlar via Internet från en e-handlare som är etablerad i ett EU-land har du med vissa undantag rätt att ångra dig.
  • Checklista för e-handel  Saker du bör tänka på innan du handlar på Internet.
  • Handla på Internet inom EU  Om dina rättigheter. Olika länder inom EU har olika starkt konsumentskydd. Men när du e-handlar ifrån ett annat EU-land är du alltid garanterad en viss skyddsnivå.
  • Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler  När du handlar på internet, via telefon eller av en säljare som befinner sig utanför sin affärslokal har du 14 dagar på dig att ångra ditt köp.
 
  • Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) är en statlig myndighet som har till huvudsaklig uppgift att opartiskt - och utan avgift för parterna - pröva konsumenttvister.
  • Konsumentverket  Tar upp konsumentfrågor av skiftande slag, som reklam och avtalsvillkor, konsumentinformation, hushållsekonomi och varors säkerhet, kvalitet och miljöpåverkan.
  • Råd & Rön  Erbjuder dig bl.a. en mängd tester varje år där du ser vilka produkter som är bra och motsvarar dina behov.

Klagomål
Om du har klagomål på en viss butik så ska du i första hand vända dig direkt till den butiken som du handlat hos. I många fall kan ni tillsammans komma fram till en lösning.
Om du inte kommer överens med butiken kan du ta hjälp av klagoguiden.


Det som framgår ovan på denna sida gäller när du handlar hos butiker och företag på Internet.
Om du istället köper begagnade prylar från privatpersoner, t.ex. via webbplatser med köp/sälj-annonser, så gäller andra regler.Tipsa en vän om Abutiker köpcentrum
 Första- 
 sidan 
 Utvalda 
 butiker 
 Presenter och 
 presenttips 
 Sök 
 butiker 
 Kund- 
 avdelning 
 Lägg in 
 butik 
  Användarvillkor och om cookies   |   Kontakta Abutiker.se

Copyright © Abutiker.se / Abutiker köpcentrum. All rights reserved.
Din webbläsare bör ha stöd för javascript och kakor (cookies).
Vi använder kakor för att webbplatsen ska fungera. 8.7.5.3.29.63y